„Drága Istenem! Félek, de mégis szeretnélek megismerni. Nem értek mindent, de köszönöm, hogy szeretsz. Köszönöm, hogy velem voltál, akkor is, amikor nem vettem észre. Köszönöm, hogy az én oldalamon állsz – hogy nem azért küldted el Jézust, hogy elítéljen, hanem azért, hogy megmentsen.

Bevallom, hogy eddig nem is ismertem fel, hogy szükségem van Megváltóra, ma viszont szeretném befogadni  szívembe. Kérlek, ments meg a múltamtól és mindattól, amit bánok, a hibáimtól, a bűneimtől, a szokásaimtól, a sérüléseimtől és a gyengeségeimtől. Kérlek vegyél el minden aggodalmat és tölts be a Te szereteteddel! Békességben akarok lenni veled, és szükségem van rá, hogy a békességedet add a szívembe.

Kérlek, ments meg a te céljaidra! Szeretném tudni, miért helyeztél erre a bolygóra, és betölteni azt a célt, amelyre teremtettél. Szeretném tudni, hogyan szeresselek és hogyan tudok bízni Benned. Kapcsolatban szeretnék lenni veled. Jézus nevében kérem ezt."

Ámen.!

„Drága Jézus Krisztus, magam sem értem, de egy űr tátong a szívemben, amelyet egyedül Te tölthetsz be. Ráébredtem arra, hogy azért létezem, hogy szerethess, és hogy kapcsolatban lehessek Veled. Kérlek, bocsásd meg bűneimet! Mára elérkeztem ahhoz a mérföldkőhöz, hogy elfogadjalak Téged Uramnak és Megváltómnak. Kérlek, légy jelen a szívemben és életemben, és szereteted vegye át magányom és fájdalmam helyét. Szeretnék Egyházközösséged tagja lenni.”


"Kedves Jézus Krisztus! Szeretnék a része lenni mindannak, amit ma a világban csinálsz. Hiszem, hogy használni akarsz engem. Szeretnék az első szerelmemhez visszatérni - hozzád. Szeretnék a kezeddé és a lábaddá válni a 21. században. Segíts hinnem és a meggyőződéseim szerint élnem. A te nevedben imádkoztam. Ámen."„Segíts nekem Istenem, kitartani és nem feladni!”„Uram, hogyan akarod ezt a megpróbáltatást a lelki növekedésemre használni? Hogyan működhetnék együtt veled, hogy a lehető legnagyobb hasznát vehessem annak, ami velem történik? Milyen változást akarsz elérni az életemben?”


Uram, szeretnék minden nap időt tölteni veled. Szeretnélek személyesen megismerni, Jézus. Szeretnék olyannyira megtelni örömmel és bátorsággal, hogy az emberek azt mondhassák rólam, hogy "ez az ember Jézussal jár." Kérlek, segíts, hogy ne ismerjek félelmet, ha az iazságról van szó. A Te nevedért kérlek, ámen.


http://uzenet.blogger.hu/2018/09/01/remeny-imahadjarat
http://uzenet.blogger.hu/2018/09/11/remeny-imahadjarat
http://uzenet.blogger.hu/2018/09/15/remeny-imahadjarat
http://uzenet.blogger.hu/2018/09/16/remeny-imahadjarat